Skip to content
ue logo
guvernul ro logo
fonduri structurale logo
Contacteaza-ne rapid: 
Menu
Menu

Despre noi

PUBLIC CONSTRUCTION

Ne dedicăm în mod constant furnizării de proiecte de construcție de înaltă calitate, respectând cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență. Avem ca obiectiv să dezvoltăm și să implementăm soluții tehnologice avansate, utilizând materiale durabile și procese eficiente, pentru a crea drumuri și autostrăzi durabile, rezistente în timp și adaptate nevoilor viitoare. 

Ne angajăm să fim parteneri de încredere pentru clienții noștri, respectând termenele de livrare și depășind așteptările lor în fiecare proiect. Prin echipa noastră dedicată și specializată, ne străduim să contribuim la dezvoltarea durabilă a infrastructurii rutiere, facilitând mobilitatea sigură și eficientă a oamenilor și a bunurilor într-un mediu sustenabil.

Le sunt recunoscător clienților pentru alegerea companiei noastre ca partener de încredere. Este un privilegiu să colaborăm cu aceștia și să fim parte din proiectele de succes pentru care am fost contractați. Recunoștința merge și către colegii din echipa mea, care investesc în proiectele pe care le operăm toată priceperea, energia, experiențași pasiunea pe care le au, cu scopul exprimat permanent de a construi o lume mai bună.

Sorin Brătilă
CEO Public Construction

Misiune

Misiunea noastră este să fim lideri în industria construcțiilor de drumuri și autostrăzi, oferind soluții inovatoare și durabile pentru conectarea eficientă a comunităților și îmbunătățirea infrastructurii rutiere.

Experiență în domeniu

Decenii de muncă, proiecte de anvergură, infrastructură solidă.

Echipă complexă

Talent divers, expertiză variată, toți în slujba succesului tău.

Consultanță gratuită

Sfaturi valoroase, experți de încredere, sprijin constant și fără costuri.

Ce spun clienții noștri?

Dorim să ne exprimăm recunoștința profundă față de dvs. pentru realizarea proiectului. Profesionalismul și eficiența echipei dumneavoastră au fost remarcabile, depășind toate așteptările noastre.

D.P – instituție publică

Suntem impresionați de nivelul de inovație pe care Public Construction l-a adus în cadrul proiectului. Tehnologia și metodologiile utilizate au optimizat semnificativ procesul de construcție, economisind timp și resurse.

C.T – ansamblu rezidential

Apreciem foarte mult comunicarea excelentă și transparența specialiștilor dvs. în toate etapele proiectului. Disponibilitatea și deschiderea echipei au consolidat o colaborare eficientă și de încredere.

T.S. – platformă comercială

Ne bucurăm de atenția constantă pe care Public Construction a acordat-o siguranței și durabilității în acest proiect. Calitatea lucrării depășește standardele, garantând o infrastructură sigură și de lungă durată.

A.I. – platformă industrială

wpChatIcon